Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

DORIS-pokoje gościnne,wolne terminy

Adres obiektu Źródlana 26, 84-120 Władysławowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 17

 
 

K.Gałczyński
Dodano: 2018-08-04
Pobyt od: 2018-07-24 do 2018-08-05 IP: xx.254.229.127
 
 
  

Bardzo mocno polecam Pokoje Goscinne U Doris. Sympatyczni właściciele, zawsze pomocni dbają o gości. Pokoje czyste bardzo dobrze wyposażone, możliwość grillowania na obiekcie. Cały pobyt oceniam na 6 z + bardzo ciepła atmosfera, spokojna okolica. Obiekt otoczony piękna zielenią. Bardzo blisko do centrum ,portu i plaży ;) Na pewno wrócimy za rok


 
 

generał
Dodano: 2018-08-02
Pobyt od: 2018-07-16 do 2018-07-28 IP: xxx.95.144.247
 
 
    

Bardzo udany pobyt, 100% satysfakcji z urlopu, pokoje super, lokalizacja również, wiele atrakcji wokół dla dzieci i dorosłych, gospodarze fantastyczni życzyłbym sobie i innym żeby wszyscy tacy byli wtedy wypoczynek z całą pewnością byłby niezapomniany.Już dziś mogę zapewnić, że za rok tam wrócę :-)


 
 

Edyta Pacewicz
Dodano: 2018-08-02
Pobyt od: 2018-07-04 do 2018-07-11 IP: xxx.95.144.247
 
 
    

Polecam każdemu pobyt na kwaterze U Doris, bardzo dobra lokalizacja, blisko morza od strony Portu, cicha i miła okolica, w pobliżu plac zabaw dla dzieci oraz możliwośc grilowania na obiekcie. Pokoje bardzo estetyczne, czyste i przyjemne.Właściciele to wspaniali ludzie, wyrozumiali i pomocni w każdym momencie. Bardzo sympatyczna rodzinna atmosfera, nie czuć skrępowania ich obecnością i zawsze można na nich liczyć.Zachęcam każdego do korzystania z kwater na pewno można liczyć na udany wypoczynek i myślę, że z chęcią każdy będzie chiał właśnie tam wracać za rok...:-)


 
 

Aneta B. z małopolski
Dodano: 2018-06-30
Pobyt od: 2018-06-23 do 2018-06-30 IP: xx.254.128.68
 
 
   

Bardzo fajne miejsce , blisko do centrum miasteczka, portu, plaży. Uroczy lawendowy zakątek i duża ilość kwiatów sprawia że poranna kawa na balkonie smakuje wyjątkowo. Baardzo mili i sympatyczni gospodarze, bardzo pomocni. Pokoje z łazienkami czyściutkie ,swobodny dostęp do kuchni wystarczająco wyposażonej . W pobliżu obiektu świetna smażalnia ryb i ścieżka rowerowa. Polecam z całego serca💛. To był udany urlop - z pewnością tam wrócę 🤗


 
 

ZB
Dodano: 2018-06-24
Pobyt od: 2017-07-13 do 2017-07-22 IP: xx.229.215.116
 
 
    

Polecam goraco


 
 

AK
Dodano: 2018-06-03
Pobyt od: 2017-08-01 do 2017-08-09 IP: xx.71.49.234
 
 
    

Polecamy gorąco ❤️❤️


 
 

Adrianna
Dodano: 2017-09-28
Pobyt od: 2017-07-07 do 2017-07-17 IP: xx.254.227.198
 
 
  

Pogoda nie dopisała, ale sam pobyt w Doris rekompensował brak ładnej pogody. Pokoje czyściutkie, dostępność kuchni i możliwość zrobienia grilla. Obiekt otoczony zielenią i zapachem kwitnącej lawendy. Gospodarze niezwykle mili i uprzejmi oraz pomocni.


 
 

Jolanta i Krzysztof
Dodano: 2017-08-22
Pobyt od: 2017-08-10 do 2017-08-20 IP: xx.237.179.68
 

Pokoje Doris zlokalizowane są w spokojnej okolicy. Obiekt bardzo zadbany i czysty. Do plaży i centrum kilka minut spacerkiem. Właściciele sympatyczni i pomocni. Na miejscu duży grill a kilka kroków dalej fajny płac zabaw. Miejsce zdecydowanie godne polecenia. Z pewnością wrócimy tam za rok.


 
 

Beata
Dodano: 2017-08-19
Pobyt od: 2017-08-07 do 2017-08-16 IP: xxx.106.79.45
 
 
  

Byliśmy u Doris w sierpniu i bardzo miło wspominamy pobyt u tych Państwa. Widać troskę o swoich gosci i przygotowanie obiektu do sezonu letniego. Byliśmy tu drugi raz i napewno jeszcze wrócimy . Pozdrawiamy Beata K. z mężem i Filipem.


 
MK
Dodano: 2017-08-18
Pobyt od: 2017-08-14 do 2017-08-16 IP: xx.0.42.121
 
 
 

Ostrzegam wszystkich potencjalnych gosci przed właścicielką, która zarezerwowala nam pokój, a następnie wynajęla ten pokój komu innemu. Przejechaliśmy z mężem 700 km aby dowiedzieć się , że nasz pokój został już wynajęty 4- osobowej rodzinie. Zostaliśmy oszukani, niestety tej pani nie zależy na dobrej opinii i zadowoleniu gosci.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-19 09:31:19
Droga Pani, została Pani poinformowana telefonicznie, że pokój będzie na Państwa czekał o godzinie 14. Niestety przyjechaliście godzinę póżniej nie informując o spóźnieniu. W takiej sytuacji wynajęliśmy kwaterę innym gościom. Po Państwa przybyciu został zaproponowany inny pokój o podobnym standardzie z łazienką na korytarzu w niższej cenie, niestety nie wyraziła Pani chęci skorzystania z takiej propozycji. W związku z tym została Państwu polecona kwatera u sąsiadów, gdzie były wolne pokoje z łazienkami.

Opinie 1-10 z 17

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Władysławowo w przewodniku

5 porad na udany urlop z dzieckiem

5 porad na udany urlop z dzieckiem

Wakacyjny urlop z dzieckiem to nie lada wyzwanie. Podpowiadamy, co zrobić, żeby wyjazd był bezpieczny dla malucha, a i rodzicom sprawił dużo radości.

Miasto na fali – Władysławowo

Miasto na fali – Władysławowo

Od wielu sezonów niesłabnącym powodzeniem cieszy się Władysławowo. Każdego lata to miasteczko u nasady Półwyspu Helskiego odwiedzają tysiące gości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie