Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

DORIS-pokoje gościnne

Adres obiektu Źródlana 26, 84-120 Władysławowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Adrianna
Dodano: 2017-09-28
Pobyt od: 2017-07-07 do 2017-07-17 IP: xx.254.227.198
 
 
  

Pogoda nie dopisała, ale sam pobyt w Doris rekompensował brak ładnej pogody. Pokoje czyściutkie, dostępność kuchni i możliwość zrobienia grilla. Obiekt otoczony zielenią i zapachem kwitnącej lawendy. Gospodarze niezwykle mili i uprzejmi oraz pomocni.


 
 

Jolanta i Krzysztof
Dodano: 2017-08-22
Pobyt od: 2017-08-10 do 2017-08-20 IP: xx.237.179.68
 

Pokoje Doris zlokalizowane są w spokojnej okolicy. Obiekt bardzo zadbany i czysty. Do plaży i centrum kilka minut spacerkiem. Właściciele sympatyczni i pomocni. Na miejscu duży grill a kilka kroków dalej fajny płac zabaw. Miejsce zdecydowanie godne polecenia. Z pewnością wrócimy tam za rok.


 
 

Beata
Dodano: 2017-08-19
Pobyt od: 2017-08-07 do 2017-08-16 IP: xxx.106.79.45
 
 
  

Byliśmy u Doris w sierpniu i bardzo miło wspominamy pobyt u tych Państwa. Widać troskę o swoich gosci i przygotowanie obiektu do sezonu letniego. Byliśmy tu drugi raz i napewno jeszcze wrócimy . Pozdrawiamy Beata K. z mężem i Filipem.


 
MK
Dodano: 2017-08-18
Pobyt od: 2017-08-14 do 2017-08-16 IP: xx.0.42.121
 
 
 

Ostrzegam wszystkich potencjalnych gosci przed właścicielką, która zarezerwowala nam pokój, a następnie wynajęla ten pokój komu innemu. Przejechaliśmy z mężem 700 km aby dowiedzieć się , że nasz pokój został już wynajęty 4- osobowej rodzinie. Zostaliśmy oszukani, niestety tej pani nie zależy na dobrej opinii i zadowoleniu gosci.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-19 09:31:19
Droga Pani, została Pani poinformowana telefonicznie, że pokój będzie na Państwa czekał o godzinie 14. Niestety przyjechaliście godzinę póżniej nie informując o spóźnieniu. W takiej sytuacji wynajęliśmy kwaterę innym gościom. Po Państwa przybyciu został zaproponowany inny pokój o podobnym standardzie z łazienką na korytarzu w niższej cenie, niestety nie wyraziła Pani chęci skorzystania z takiej propozycji. W związku z tym została Państwu polecona kwatera u sąsiadów, gdzie były wolne pokoje z łazienkami.
 
 

Paulina
Dodano: 2017-07-21
Pobyt od: 2017-07-14 do 2017-07-16 IP: xx.123.200.101
 
 
 

Bardzo polecam Pokoje Gościnne Doris, pokoje czyściutkie, wysprzątane, świeża pościel, wyposażenie w pokoju pełne, Pani Właścicielka bardzo miła i sympatyczna osoba, kuchnia do dyspozycji gości w pełni wyposażona. Noclegi godne polecenia.


 
 

Julia
Dodano: 2017-03-21
Pobyt od: 2016-06-24 do 2016-06-30 IP: xx.25.219.163
 
 
    

Pokoje w rzeczywistości jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach, czyste. Blisko portu, dosłownie 5-10min spacerkiem na plażę, podobnie do centrum. Cicha okolica. Zdecydowanie polecam :)


 
Kasia i Marcin z Warszawy
Dodano: 2011-08-03
Pobyt od: 2011-07-25 do 2011-07-31
 

Byliśmy w Doris tydzień. Pokoje w rzeczywistości są o wiele ładniejsze, niż na zdjęciach. Warunki rewelacyjne, czysto, ładnie, mili Gospodarze. Do centrum kilka minut spacerkiem, do morza też jakieś 10 minut.


 
kasia
Dodano: 2009-04-03
 

Polecam!!!! Bylismy w w 2008 roku pokoje ładne,czyste ładniejsze niz na zdjeciach.Gospodarze mili blisko do miasta i stołówki.Warto polecam


 
Monika i Wojtek
Dodano: 2007-07-08
 

Byliśmy w Doris i było świetnie.Warunki rewelacyjne ,pokoje w rzeczywistości ładniejsze ,miła i spokojna okolica.Pozdrawiamy


 
J.W.O.
Dodano: 2005-08-28
 

Byliśmy 3 dni i było super!!!! POLECAMY WSZYSTKIM!!!! Sympatyczni Gospodarze i miłe miasto!


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Władysławowo w przewodniku

5 porad na udany urlop z dzieckiem

5 porad na udany urlop z dzieckiem

Wakacyjny urlop z dzieckiem to nie lada wyzwanie. Podpowiadamy, co zrobić, żeby wyjazd był bezpieczny dla malucha, a i rodzicom sprawił dużo radości.

Miasto na fali – Władysławowo

Miasto na fali – Władysławowo

Od wielu sezonów niesłabnącym powodzeniem cieszy się Władysławowo. Każdego lata to miasteczko u nasady Półwyspu Helskiego odwiedzają tysiące gości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie